Schijndel/DE WIT
 

Voorbeschouwing Avanti'31-Schijndel/De Wit 14 april a.s.

07-04-2019

Zondag 14 april a.s. de Schijndelse derby:  Avanti’31-Schijndel/DE WIT

Stond in januari 2018 voor het eerst sinds lange tijd weer een competitiewedstrijd tussen Schijndel/DE WIT en Avanti’31 op het wedstrijdprogramma, zondag 14 april a.s. vindt de vierde plaatselijke derby in ruim een jaar plaats. Een wedstrijd die bij menig supporter het voetbalhart harder laat kloppen. Zeker bij het treffen van zondag a.s. omdat voor beide teams nog van alles te winnen valt. Schijndel/DE WIT heeft reeds een periodetitel binnengehaald. Maar een goede klassering in de competitiestand kan een voordeel zijn voor de wedstrijden in de nacompetitie die op zondag 1 juni a.s. start. Avanti’31 doet nog volop mee in de strijd voor de 3e periodetitel. En mochten ze daar in slagen dan kunnen de beide verenigingen elkaar treffen in de nacompetitie.

Een opwarmertje voor het treffen was zondag jl. de wedstijd tussen de reserveteams van beide verenigingen. Schijndel/DE WIT 2 ging op bezoek ‘op de Molenheide’ en wist door doelpunten van Dani van Wijk, twee maal, en Jip Legemaat met een zeer verdiende 1-3 huiswaarts te keren. Of het zondag a.s. zo gemakkelijk gaat worden voor de Geelblauwen? Zeker niet. Avanti’31 zal zich willen revancheren na twee nederlagen op een rij, uit en thuis tegen Nooit Gedacht, en Schijndel/DE WIT wil de overwinning tegen MULO een nog mooier vervolg geven.

Echter, de Schijndelse derby is een wedstrijd op zich. Onafhankelijk van de stand op de ranglijst en van successen in het verleden. Een wedstrijd ‘waarop veel spanning zit’. Een wedstrijd waar je als supporter achteraf niet wilt denken ‘was ik maar gaan kijken’.

Dus: zondag 14 april a.s., aanvang 14.00 uur: Avanti’31-Schijndel/DE WIT. Komt dat zien!!!!

 

Foto's van de wedstrijd Avanti'31 2 - RKSV Schijndel 2 zijn hier te zien.

Naar overzicht