Gedragsbord

05-04-2019

Afgelopen zaterdag heeft Anne-Marie Velthuis samen met Steven Woudstra het gedragsbord op het sportpark onthuld. Het bord is gesponsord door en in samenwerking met Woudstra Architecten ontwikkeld. De afgelopen weken was het bord al in de bestuurskamer zichtbaar, en zaterdag jl. heeft het een officieel plek gekregen en hangt het bij de ingang van de kleedkamers.

Als vereniging vinden wij het belangrijk dat wij een veilig sportklimaat bieden, respect hebben voor iedereen en dat spelvreugde bovenaan staat. Dit laten wij terugkomen in de gedragsregels en willen wij aan al onze leden, vrijwilligers, ouders en bezoekers kenbaar maken. Wij hebben al heel veel positieve reacties van mensen ontvangen en hopen dat dit gaat bijdragen aan nog meer spelvreugde.

Wij willen Steven Woudstra nogmaals bedanken voor zijn creatieve inbreng en betrokkenheid in dit proces.