Wederom vandalisme

01-04-2019

Beste leden,

Wederom is de club doelwit geworden van vandalisme en vernieling. Helaas is dit al voor de tweede keer binnen 14 dagen, en de 5e keer in 3 jaar tijd! Tot onze grote spijt heeft onze kantinebeheerder op zaterdag 30 maart jl. in de vroege ochtend enorme glasschade aangetroffen in de kantine.

De ruiten van de schuifdeur in de kantine (vanaf het terras richting kantine) zijn met grote bakstenen ingegooid. Daarnaast hebben de daders tevens een kinderfiets gebruikt om de ruiten te beschadigen. Met als gevolg dat de ruiten, het kozijn en de pui ernstig beschadigd zijn. De politie is langs gewenst en heeft een proces-verbaal opgemaakt.

Vanzelfsprekend vinden wij dit niet acceptabel en druist dit in tegen de normen en waarden van onze vereniging. Waar wij als vereniging ons zo goed mogelijk inzetten voor ieders sportplezier, is dit een zeer kwalijke zaak en levert dit ook veel financiële schade op.

Wij hopen dat mensen die iets over dit voorval hebben gehoord, of weten wie de daders zijn, dit aan ons en de politie zullen melden.