Wedstrijd G-team tegen 1e elftal Schijndel

03-03-2019

We moesten om half 7 aanwezig zijn om ons om te kleden voor de wedstrijd tegen het 1e elftal van Schijndel. Henry van Alebeek, trainer van het 1e elftal kwam samen met Sven Blummel, de beste speler van het FC Den Bosch om ons te komen ondersteunen en we kregen heel veel tactische tips, zoals dat het 1e elftal ons zwaar deed onderschatten en dat de spelers van het 1e vrij lui waren. Met deze tactische tips en na de gegeven opwarming van Henry gingen we gezamenlijk het hoofveld op voor de wedstrijd, waarbij al onze namen werden omgeroepen.

Karel was de scheidsrechter en toen hij voor het eerst floot, trapte Sven Blummel af met onze 3 spitsen Jurgen, Renate en Rick. Het G-team speelde heel aanvallend vanuit de verdediging geleid door Roel (keeper), Pedro, Danny en Mark. Onze loper Tom haalde vaak de bal op en samen met Stef, Ties, Stijn en Erwin vielen ze aan op de goal van het 1e elftal. Helaas konden door blessures Vincent en Denise niet meedoen met deze wedstrijd. Door een counter van het 1e elftal en door een afgeweken bal op goal kwamen we helaas achter met 1-0. Maar door de coachen van onze trainers en trainer Henry bleven we op de goal van het 1e elftal beuken. Stef raakt door een prachtig afstandsschot nog de lat, maar vlak voor tijd maakte Stef een prachtige goal. Het was een verdiend gelijkspel 1-1.

We gingen toen rusten en naar de kleedkamers. In de rust werden de teams gehusseld, al was het niet makkelijk voor Henry om de spelers van het G-team over te halen om met het 1e elftal mee te doen. De 2e helft was een waar spektakel. Sommige spelers van het 1e waren zo verkleed, dat ze geen bal raakte. De kansen waren over en weer. Uit die kansen maakte Stijn nog 2 prachtige goals en ook Renata of Stef scoorde nog. Het was niet te zien in de hectiek.

Bij het eindsignaal werden er nog strafschoppen genomen en de mooiste was wel van Erwin, boven in de hoek.

Na het omkleden moesten we verzamelen in de kantine, waar een echte carnavalssfeer hing en daar kregen we een frietje met een snack. Onze sponsor Le Blanc, restaurant bij de Wit kregen we een drankje aangeboden en van de supportersvereniging kregen we ook nog eens 50 consumptiebonnen.

Het is gebruikelijk dat na de wedstrijd wordt bekeken wie de man van de wedstrijd wordt. Door Timo werden de prijzen uitgereikt aan Erwin en Jurgen, die samen de man van de wedstrijd waren geworden. De prijzen bestonden uit PSV materiaal, en deze werden niet in dank aangenomen door Erwin en Jurgen, alle 2 grote fans van Ajax.

Het G-team had ook nog een bedankje voor de organisator, Henry van Alebeek. Het G-team bedankte alle spelers, begeleiders, en trainers van het 1e elftal en gaven als cadeau aan Henry de “Knikkerbokaal”, een bokaal met een gesigneerde bal van alle spelers en trainers van het G-team.

Henry was hier heel blij mee en zou dit op een speciaal plekje thuis neer zetten.

Na de bedankjes van Henry aan de sponsoren, spelers en Jan van Kasteren, kon het carnavalsfeest eindelijk beginnen en het werd een heel leuke avond.

Dit evenement is zeker vatbaar voor herhaling en volgend jaar zal het G-team zijn uiterste best doen om dan wel te winnen tegen het 1e elftal van Schijndel.

Groetjes, het G-team.

Klik hier voor meer foto's van de wedstrijd en het carnavalsfeest!