Le Petit Balleur

17-02-2019

Team Frans de Backer+Hetty v.d. Broek+Riny Kivits wint de 5e ronde voor het winterklassement.
Rien v.d. Broek behoudt de leiding in dit klassement.

Aanwezig 13 spelers welke over 6 teams via loting werden verdeeld. Debanen lagen er perfect bij en ook de temperatuur en wind waren goed voor een lekkere avondje boulen.
UITSLAGEN:
RONDE 1:
Frans de Backer+Hetty v.d. Broek+Riny Kivits – Antoinet v. Hal+Bert de Laat 11-5.
Henk Kivits+Jo Lucius – Ad de Laat+Rien v.d. Broek 11-2.
Christ v.d. Ven+Rien Cromsigt – Martien v. Stiphout+Harrie Cromsigt 11-6.
RONDE 2:
Henk Kivits+Jo Lucius – Martien v. Stiphout+Harrie Cromsigt 11-3.
Antoinet v. Hal+Bert de Laat – Christ v.d. Ven+Rien Cromsigt 3-11.
Frans de Backer+Hetty v.d. Broek+Riny Kivits – Ad de Laat+Rien v.d. Broek 8-11.
RONDE 3:
Christ v.d. Ven+Rien Cromsigt – Ad de Laat+Rien v.d. Broek 4-11.
Frans de Backer+Hetty v.d. Broek+Riny Kivits – Martien v. Stiphout+Harrie Cromsigt 11-8.
Henk Kivits+Jo Lucius – Antoinet v. Hal+Bert de Laat 3-11.

Aan het eind van de avond hadden 4 teams elk 2 wedstrijden gewonnen, 1 team 1 wedstrijd en 1 team geen enkele wedstrijd.
Na het optellen van de scores van deze 4 teams bleek team Frans de Backer+Hetty v.d. Broek+Riny Kivits de meeste eigen punten , 30, had gescoord en werd aldus tot winnaar van de avond uitgeroepen.

Met zijn 2 overwinningen deze avond bleef Rien v.d. Broek leider in het maandklassement.

Winterklassement 2018/2019.
Naam                          wedstrijden     gewonnen       punten                  percentage
Rien v.d. Broek                15                     11                 149                          73,3
Riny Kivits                        15                      9                 130                          60,0
Martien v. Stiphout          15                      8                 128                          53,3
Bert de Laat                     15                      7                  114                          46,7
Ad de Laat                       12                      7                 100                          58,3
Christ v.d. Ven                   9                      7                   91                          77,8
Hetty v.d. Broek               15                       6                 122                          40,0
Frans de Backer              15                       6                 106                          40,0
Rien Cromsigt                  12                       5                 103                           41,7
Henk Kivits                       12                       5                   79                          41,7
Jo Lucius                            9                       4                   60                          44,4
Antoinet v. Hal                   6                       2                   37                          33,3
Harrie Cromsigt                 6                       1                    40                          16,7
Peter v. Es                          0                       0                     0                           0,0
Joep v.d. Heijden              0                       0                     0                            0,0
Barbara Kivits                    0                       0                     0                            0,0
Els v.d. Sangen                  0                       0                     0                            0,0
Tiny Russens                     0                       0                     0                            0,0

ATTENTIE-ATTENTIE.
Zaterdag 23 februari individueel clubkampioenschap in de hal van JdBclub WIJ LIGGEN. Zaal open vanaf 15 uur, aanvang wedstrijden 15:30 uur.

Op vrijdag 5 juli is het jaarlijks uitje van onze boulers.

Start Winterklassement 2018/2019.
In de maanden december, januari en februari wordt er weer gespeeld voor het winterklassement. Hierbij speelt men elke donderdagavond met een vast team, welke per avond kan verschillen.
In deze maanden kan men 12 keer spelen en voor het klassement worden de beste 8 resultaten van de speelavonden gerekend.
Kan er door omstandigheden (weer of minder dan 8 aanwezige spelers) minder speelavonden zijn dan telt bij 11 avonden 8 resultaten bij 10 of 9 avonden 7 resultaten, bij 8 avonden 6 resultaten en bij 7 of minder avonden 5 resultaten.

Zondagsessie 17-2-2019.
Op deze zonnige zondagmorgen mochten we 10 spelers begroeten welke op de goed bespeelbare banen enkele spannende wedstrijden speelden.
Uitslagen:
Team Frans de Backer+Rien Cromsigt – Team Christ v.d. Ven+Els v.d. Sangen+Jo Lucius 3-13.
Team Martien v. Stiphout+Riny Kivits – Team Hetty v.d. Broek+Harrie Cromsigt+Ad de Laat 11-13.
Team Frans de Backer+Rien Cromsigt – Team Hetty v.d. Broek+Harrie Cromsigt+Ad de Laat 13-10.
Team Martien v. Team Stiphout+Riny Kivits – Team Christ v.d. Ven+Els v.d. Sangen+Jo Lucius 13-10.
Na deze 2 rondes hadden alle teams elk 1 keer gewonnen.
In de derde ronde werden de volgende wedstrijden gespeeld.
Team Martien v. Stiphout+Riny Kivits - Team Frans de Backer+Rien Cromsigt 13-9.
Team Hetty v.d. Broek+Harrie Cromsigt+Ad de Laat - Team Christ v.d. Ven+Els v.d. Sangen+Jo Lucius 13-9.

Dedagwinnaar werd Team Martien v. Stiphout+Riny Kivits met scores 37-32 tegen de score van 36-33 voor team Hetty v.d. Broek+Harrie Cromsigt+Ad de Laat.

Unne Stopper.