In memoriam Gerard van der Heijden

31-12-2018

In memoriam Gerard van der Heijden

Op zaterdag 29 december jl. ontvingen wij het bericht dat vrijdagavond 28 december Gerard van der Heijden op 82 jarige leeftijd is overleden.

Binnen onze voetbalvereniging RKSV Schijndel/DE WIT is Gerard bekend als een betrokken lid van onze voetbalvereniging. In zijn lange loopbaan als vrijwilliger kennen we hem als een zeer actieve vrijwilliger. Vele jaren was hij lid van het hoofdbestuur. Binnen het bestuur was hij verantwoordelijk voor accommodatiebeheer en reclameborden. Daarnaast heeft hij vele neventaken uitgevoerd, zoals medewerker van de kiencommissie en organisator van vlooienmarkten, kaartavonden en kerstwandeltochten. Tevens was hij jarenlang actief in de sponsorcommissie.

Ook zijn onderneming Bouwbedrijf Timmermans v.d. Heijden liet zich niet onbetuigd en werd in 1982 voor vele jaren hoofdsponsor van onze voetbalvereniging.

Bij het verplaatsten van het sportpark van de Europalaan naar de Rooiseheide had Gerard een groot aandeel, waarop we nu nog steeds trots zijn.

Maar vooral was Gerard ook trouwe supporter van het 1e elftal. Zowel uit als thuis bezocht hij bijna alle wedstrijden. Helaas was dat de laatste maanden wegens zijn ziekte niet meer mogelijk, maar van het resultaat van zijn 1e elftal werd hij op de hoogte gehouden.

Voor deze tomeloze inzet werd Gerard door de jaren heen onderscheiden met o.a. de KNVB-speld, Lid van Verdienste, Erelid en Ere-bestuurslid van onze vereniging.

Rust Zacht Gerard. De voetbalvereniging zal jou altijd met trots herdenken voor wat jij voor ons hebt betekend.

Bestuur RKSV Schijndel/DE WIT