Bericht van het werdstrijdsecretariaat

13-09-2018

Nu het nieuwe seizoen een paar weken 'op weg is' vragen we aandacht voor de volgende aandachtspunten betreffende het wedstrijdsecretariaat.

• Alle uitslagen van beker- en competitiewedstrijden moeten worden doorgegeven aan het wedstrijdsecretariaat in de bestuurskamer. Dit betekent:
    • Voor de wedstrijden van de JO8, JO9 en JO10 dient dit te gebeuren door de leider van het team.
    • Voor alle overige jeugd- en seniorenteams geldt dat dit gebeurt door de scheidsrechter.
  • Voor het gebruik van het kleedlokaal kan de sleutel worden afgehaald in de bestuurskamer. Hiervoor dient een borg van € 10 te worden betaald. Dit geldt voor alle seniorenteams en voor de jeugdteams in de categorieën JO13, JO15, JO17 en JO19.
  • Het wedstrijdsecretariaat verstrekt op zaterdag en zondag thee en ranja of een bon waarmee in de kantine ranja gehaald kan worden.
  • Cornervlaggen:
    • Op zaterdag dienen de cornervlaggen geplaatst te worden door de leider van het team dat als eerste gebruik maakt van een volledig veld. De cornervlaggen kunnen afgehaald worden bij het wedstrijdsecretariaat.
    • Op zondag dienen de cornervlaggen terug gebracht te worden naar het wedstrijdsecretariaat door de leider van het team dat als laatste gebruik maakt van een volledig veld.