Veranderingen, deel 3

20-07-2018

Zoals eerder gemeld vindt een kleine metamorfose plaats binnen het gebouw met de kleedlokalen. Een aantal ruimtes krijgt een nieuwe functie.

• Het ballenhok is verplaatst naar de 'blauwe container'. Hierin staan 40 ballencontainers opgesteld, bijna voor elk team één. Het aantal ballen per container varieert van 10 tot 20; de meeste containers bieden plaats voor 16 ballen. Tevens is een aparte ruimte gemaakt voor het opbergen van de keepersmaterialen.
  • De ruimte voor verzorging en fysiotherapie is meteen links bij de ingang van de kleedlokalen. De ruimte is 'opgeknapt en bijna gereed voor gebruik.
  • De voormalige verzorgingsruimte, meteen rechts bij de ingang van de kleedlokalen, heeft nu de functie van opbergruimte gekregen en is het domein voor de vrijwilligers die de was verzorgen.
  • De ruimte naast de bestuurskamer is volledig ingericht ten behoeve van de wedstrijden: wedstrijdballen, vlaggen voor de grensrechters e.d. kunnen vanuit deze ruimte door de wedstrijdcoördinatoren op de wedstrijddagen uitgedeeld worden. Binnenkort wordt een doorbraak gerealiseerd tussen bestuurskamer en deze aanpalende ruimte.

Met deze veranderingen verwachten we meer toekomstbestendig te zijn. Het succes hiervan is voor een belangrijk deel afhankelijk van de gebruikers. Hiervoor willen we de verantwoordelijkheid voor materialen, zoals de trainingsballen, leggen bij de gebruikers, veelal de trainers. Hierover zullen binnenkort afspraken worden gemaakt met de trainers.

Hoewel nog niet alles gereed is, gaat nu al veel waardering en dank uit naar de vrijwilligers die zich de afgelopen drie weken menig ochtend en avond hebben ingezet voor de club. Met jullie hulp mogen we nu al spreken van een geslaagd project. Dank daarvoor!!!