De Laatste Finale van het Seizoen

17-06-2018

Zondag 17 juni a.s. staat de laatste finale van het lopende seizoen op het programma. Na een lang en zwaar seizoen, waarin de mentale veerkracht van ons vaandelteam, meerdere malen zwaar op de proef is gesteld, komt nu de laatste beproeving. Zondag komt v.v. Acht op bezoek en staat er een ticket voor de 3e klasse seizoen 2018/19 op het spel.
Afgelopen zondag hebben onze jongens, mede door de vele supporters de uitwedstrijd tegen Vessem met klinkende cijfers gewonnen. Naast de vaste supporters was de onverwachte support van de terugkomende E, D en C-spelers een mooie boost voor de selectie.
Zoals gezegd nog één horde te gaan. Ondanks dat het Vaderdag is roepen we iedereen op, die een Geel Blauw hart heeft, om onze jongens van het 1ste Elftal te komen aanmoedigen.
Rondom de wedstrijd is een aantal sfeeracties georganiseerd. Om deze deels te bekostigen zijn er zondag RKSV Schijndel Sjaals te koop voor een symbolisch bedrag van € 5,- Naast dat het een mooi clubartikel is steunt u dus zo de sfeeracties op en rond het sportpark.
Wij rekenen op jullie steun.
Tot zondag!
Sfeercommissie Jan van Kasteren.