Schijndel/DE WIT
 

Qluz en Stedaparts: nieuwe bordsponsoren

13-06-2018

Qluz, de nieuwe naam voor de winkel van Wiek de Laat.
Qluz in Schijndel is de ijzerwarenwinkel die u wellicht nog beter kent onder de naam ‘Wiek de Laat’. Inmiddels verhuisd naar een nieuw pand, nummer 224 (enkele deuren verder).
Een nieuwe naam maar nog altijd een vertrouwd assortiment ijzerwaren: sleutels, sloten, deurbeslag, hang- en sluitwerk, gereedschap, bevestigingsmaterialen, lijmen etc. etc. Meer info op: www.qluz.nl

Stedaparts is een webwinkel voor beveiligingsproducten.
Wanneer u op zoek bent naar alles wat met hang en sluitwerk, toegangscontrole systemen, toegangsverlening of hekwerken te maken heeft kunt u bij ons terecht. Inbraak, brand en diefstal hebben een grote impact. Door een goede beveiliging van uw bedrijf of woonhuis is veel schade te voorkomen. Ook voor kerntrekbeveiliging dat sterk word geadviseerd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen is Stedaparts uw leverancier.
Stedaparts levert niet alleen de producten, maar zorgt indien gewenst ook voor de installatie. Stedaparts werkt samen met gecertificeerde installatiemonteurs en gerenommeerde adviseurs.

Samen verzorgen wij de complete service op het gebied van mechanische en elektromechanische toegangscontrole systemen.

Stedaparts levert door heel Nederland, maar als u uw bestelling liever op komt halen, dan kan dat ook bij onze afhaalbalie in Schijndel. Onze medewerkers staan daar voor u klaar.

Naar overzicht