Collectanten gezocht: 50% van de opbrengst voor de club

13-05-2018

COLLECTANTEN GEZOCHT

RKSV Schijndel/De Wit gaat collecteren voor het Oranje Fonds van 22 t/m 26 mei a.s.

Wat doet het Oranje Fonds?

Het Oranje Fonds is een fondsenwervende instelling met daarnaast een eigen vermogen. Het rendement van dit vermogen dekt de kosten van de organisatie. Dit stelt hun in staat donaties volledig te besteden aan sociale initiatieven. Elke bijdrage is welkom en waardevol en wordt 100% besteed aan een betrokken samenleving.

Oranje Fonds organiseert de collecte samen met honderden lokale stichtingen en verenigingen. De helft van wat zij ophalen, ontvangen zij zelf. De andere helft besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in de provincie waar het geld opgehaald is!

Wat kun jij doen?

Helpen met collecteren in de week van 22 t/m 26 mei a.s. Voor een lijst met deelgebieden, klik hier.

De helft van de opbrengst is voor onze club. Geld dat we gaan besteden aan nieuwe trainingsmaterialen. Ben je 18 jaar of ouder, draag je de club een warm hart toe, meld je dan nu aan via mail om mee te collecteren:

anne-marie.velthuis@rksvschijndel.nl