Le Petit Balleur

15-04-2018

Jo Lucius wint de vierde ronde van het maart/aprilklassement en is tevens de nieuwe leider van het klassement.

In de maand maart werden slechts 2 rondes gespeeld voor het maandklassement vanwege afgelasting door onbespeelbaarheid van de banen en doordat een groot aantal leden op de laatste donderdag  van maart het RABO Paaspop bezochten.
Voor de maanden maart en april is het nu een klassement geworden waarbij de beste 4 uitslagen worden gebruikt voor het klassement.

Uitslagen van donderdag 12 april 2018.
RONDE 1.
Bert de Laat+Hetty v.d. Broek – Martien v. Stiphout+Peter v. Es+Christ v.d. Ven 11-8.
Riny Kivits+Rien Cromsigt+Ad de Laat – Els v.d. Sangen+Jo Lucius 0-11.
Henk Kivits+Tiny Russens – Rien v.d. Broek+Antoinet v. Hal+Frans de Backer 11-5.

RONDE 2.
Bert de Laat+Els v.d. Sangen+Henk Kivits – Hetty v.d Broek+Jo Lucius+Tiny Russens 11-10.
Martien v. Stiphout+Riny Kivits – Peter v. Es+Rien Cromsigt+Rien v.d. Broek 11-5.
Christ v.d. Ven+Antoinet v. Hal – Ad de Laat+Frans de Backer 9-11.

Na deze 2 rondes waren slechts 3 van de 15 spelers nog met de volle winst namelijk Bert de Laat, Els v.d. Sangen en Henk Kivits.

RONDE 3.
In de derde ronde moesten Bert en Henk tesamen met Riny Kivits het opnemen tegen Martien v. Stiphout en Antoinet v. Hal. Door een 11-5 nederlaag verloren Bert en Henk deze avond hun ongeslagen status.
Els, gesteund door Ad de Laat en Tiny Russens, nam het op tegen Rien Cromsigt+Hetty v.d. Broek+Jo Lucius en verloor eveneens haar ongeslagen status door een 11-4 nederlaag.
De derde wedstrijd uit deze ronde tussen Peter v.Es+Frans de Backer en Christ v.d. Ven+Rien v.d. Broek leverde een11-1 overwinning op voor Peter en Frans.

Van de 7 spelers met elk 2 overwinningen had Jo Lucius de beste score en werd als dagwinnaar uitgeroepen en nam enpassant ook de leiding in het maart/april klassement.

Maart/Aprilklassement 2018.
 Naam                         gespeeld         gewonnen       punten                winstpercentage.
Jo Lucius                         12                      7                  109                           58,3
Frans de Backer             12                      7                  103                           58,3
Rien v.d. Broek                12                      7                 101                            58,3
Rien Cromsigt                 12                      7                    98                          58,3
Martien v. Stiphout          12                      7                    98                          58,3
Riny Kivits                        12                      6                  103                           50,0
Christ v.d. Ven                 12                      5                    98                           41,7
Tiny Russens                   12                      5                    92                           41,7
Henk Kivits                        9                      5                    72                           55,6
Hetty v.d. Broek              12                       4                    89                           33,3
Harrie Cromsigt                 6                      4                    53                           66,7
Bert de Laat                     12                       3                    76                           25,0
Antoinet v. Hal                   6                      2                    43                           33,3
Ad de Laat                         6                      2                    32                           33,3
Els v.d. Sangen                 3                       2                    26                           66,7
Peter v. Es                         3                       1                     24                           33,3
Joep v.d. Heijden             0                       0                      0                             0,0
Barbara Kivits                   0                       0                      0                             0,0

Zondagsessie 15-04-2018.
Met 11 aanwezige spelers kon er met 4 teams en halve competitie afgewerkt worden.
De uitslagen van deze wedstrijden waren.
RONDE 1.
Bert de Laat+Jo Lucius – Antoinet v.Hal+Hetty v.d. Broek+Ad de Laat 13-7.
Harrie en Rien Cromisgt+Christ v.d. Ven – Henk en Riny Kivits+Frans de Backer 13-4.
RONDE 2.
Harrie en Rien Cromisgt+Christ v.d. Ven – Antoinet v.Hal+Hetty v.d. Broek+Ad de Laat 13-1.
Bert de Laat+Jo Lucius – Henk en Riny Kivits+Frans de Backer 6-13.
RONDE 3.
Harrie en Rien Cromisgt+Christ v.d. Ven – Bert de Laat+Jo Lucius 13-7.
Antoinet v.Hal+Hetty v.d. Broek+Ad de Laat – Henk en Riny Kivits+Frans de Backer 13-10.

Dagwinnaar het team van Harrie en Rien Cromisgt+Christ v.d. Ven, welke deze morgen ongeslagen was gebleven.

Uitstapje van le Petit Balleur op vrijdag 6 juli 2018.

Unne stopper.