VOETBAL-CLUB-QUIZ

12-02-2018

VOETBAL-CLUB-QUIZ

Team Schijndel 4 wint 2e QUIZ-avond

De 2e QUIZ avond werd gestart met 12 teams, team veteranen 2 kon geen volledig team formeren en werd afgemeld. Maar met de 12 aanwezige teams werd weer op het scherp van de snee gestreden. Met de 6 ronde nog te spelen leek het erop dat de teams van het Bestuur en Kan Altijd Beter om de dagprijs gingen strijden, beide teams waren met 34 punten op dat moment koploper. Maar de 6e ronde, die bestond uit 40 kaartjes waarbij je van 10 Eredivisieclubs het tenue, logo, mascotte en een stukje tekst op de juiste volgorde moest leggen, bracht een andere eindstand. Liefst 6 teams wisten alle kaartjes op de juiste plaats neer te leggen, het Bestuur behaalde in deze ronde slechts 12 punten en team Kan Altijd Beter 17 punten van de maximaal te behalen 20 punten. De uiteindelijke winnaar van de avond Schijndel 4!, was een van de teams die de maximale score van 20 punten behaalde en daardoor team Kan Altijd Beter van de 1e plek verdreef.

De 3e QUIZ avond, op donderdag 22 februari a.s., belooft dus, gezien de tussenstand na 2 avonden, een spannende ontknoping op te leveren. Team Schijndel 4 en team FC Siphiwe Tshabalala zijn de te kloppen teams.

Graag zien we alle teams weer terug op donderdag 22 februari, aanvang 20.30 uur!