VOETBAL-CLUB-QUIZ

07-01-2018

Graag brengen wij nog even onder de aandacht dat op donderdag 25 januari 2018 de 1e van 3 QUIZ- avonden een aanvang neemt. Voor het 5e achtereenvolgende jaar wordt deze VOETBAL-CLUB-QUIZ gehouden, met als inzet de wisseltrofee. De vragen gaan per avond over 6 rondes van 10 vragen, over allerlei voetbalgebeurtenissen, voetballers/voetbalsters van nu en uit het verleden, spelregels, nationaal en internationaal voetbal, accommodaties, over onze club, etc. etc.
Durf je de uitdaging aan of doe je mee voor het gezellig meedoen, schrijf je in met een team van maximaal 7 personen, deelname staat vrij vanaf de leeftijd van de A-jeugd. Verder kunnen daaraan deelnemen alle leden en supporters van de vereniging. Op dit moment hebben zich reeds 6 teams ingeschreven, te weten:
Team:                                          teamcaptain
1. (Rose) Bierteam                      Vannity Bolwerk
2. Ouders Oud F5                     Jo Lucius
3. Bestuur                                  Peter van Esch
4. Kan Altijd Beter (Vet. 1)         Maurits van de Hurk
5. W.W.A.B.                                Rien van den Broek
6. De Outsiders                        Frans de Backer
Inschrijven kan middels het inschrijfformulier dat te halen is aan de bar bij Jan van Kasteren.

Wij rekenen weer op een volle ”bak’.
Voor informatie 06-10256478  Rien Cromsigt (rien.cromsigt@hetnet.nl)
De organisatie: Harrie Cromsigt, Rien Cromsigt, Riny Kivits, Bert de Laat