Hoofdklasser OSS'20 wipt Schijndel/DeWIT uit de beker

12-11-2017

Schijndel/deWit heeft niet kunnen stunten tegen hoofdklasser OSS’ 20 en verloor zaterdagavond kansloos met 0-3.

Voor de wedstrijd werd 1 minuut stilte gehouden voor ons overleden lid Albert van de Ven. Trainer van Alebeek startte met 4 wijzigingen t.o.v vorige week en wel Jordy van Kasteren, Vincent van Rozendaal, Youri Verbakel en Thomas Jan van Raaij voor Robin van Schijndel, Rutger van der Burgt, Dani van Wijk en Leroy Verhagen.

Oss startte heel fel en gaf de thuisploeg geen gelegenheid om gevaarlijk te kunnen worden maar ook voor hen kwamen er nog geen kansen. Door onnauwkeurig uitverdedigen kwam in de 15e minuut de bal bij een middenvelder van Oss en deze schoot de bal dwars door de verdediging van Schijndel/deWit in het doel en bracht de stand op 0-1. Even later weer een snelle aanval van Oss maar dat leverde geen doelpunt op. Oss bleef de bovenliggende partij waar de thuisclub niet veel tegenover kon stellen. Het verschil tussen hoofdklassen en derde klasse is te groot en ondanks grote inzet van Schijndel/deWit  konden er geen potten gebroken worden door de thuisclub. In de 28e minuut werd een schot van de nummer 8 van Oss nog licht door de verdediging van richting veranderd en dat betekende de 0-2 voor de tegenstander. Zo brak de rust aan met een terechte en verdiende voorsprong voor Oss.

Na de rust kwam Dani van Wijk Bas Wagenaars vervangen en in de 60e minuut kwam Robin van Schijndel in het veld voor Niels Cuppers en Rutger van der Burgt voor Youri Verbakel. Oss bleef ook nu de bovenliggende partij en door de snelheid van de spelers van Oss en het zuivere rondspelen kreeg de thuisclub geen enkele kans om gevaarlijk te kunnen worden. In de 75e minuut zorgde de spits van Oss nog voor de 0-3 door een perfect uitgevoerde aanval prachtig af te ronden. Op de winst voor de tegenstander valt niets af te dingen daar het klasse verschil veel te groot was ondanks het moedig strijdende Schijndel/deWit.

Zondag 19 novemberaanvang 14.30 uur het vervolg van de competitie tegen ODC uit boxtel.

Klik hier voor meer foto's