Trainingsdemonstratie 6 oktober 2017

04-10-2017

Op vrijdag 6 oktober 2017, aanvang 19.00 uur, wordt op het sportpark een bijeenkomst georganiseerd voor alle trainers van de onderbouw (JO7 t/m JO13) van RKSV Schijndel/DE WIT

Tijdens deze avond wordt een demonstratie van een training verzorgd waarbij het accent ligt op de beleving van onze spelers. De training zal ongeveer 1 uur in beslag nemen en wordt gegeven door een jeugdtrainer van onze club met zijn team.

Daarna is er tijd voor een kopje koffie of thee en om 20.15 uur zal onze hoofdtrainer Henry van Alebeek een overtuigend verhaal houden over de beleving van het spel “voetbal door jeugdspelers”.

Natuurlijk zijn alle belangstellenden binnen onze vereniging welkom. Dus trainers, leiders, ouders. U bent van harte welkom.

Wij hopen jullie dan ook te mogen verwelkomen tijdens deze enerverende avond.

Met sportieve groet,

Willy van den Tillaart