Nieuwe spelvormen voor JO8 en JO9

07-09-2017

Nieuwe spelvormen voor JO8 en JO9

Met ingang van het seizoen 2017-2018 worden door de KNVB nieuwe spelvormen voor de JO8 en JO9 geïntroduceerd. De nieuwe wedstrijdvormen 6 tegen 6 brengen ook enkele nieuwe spelregels met zich mee. In de flyer, zie bijlage, worden de belangrijkste spelregels opgesomd zodat iedereen goed voorbereid aan de start van het seizoen kan beginnen.

De wedstrijden van Schijndel/DE WIT JO8 en JO9 worden standaard op veld 3 gespeeld; hier zullen vier speelvelden worden ingedeeld. De achterlijn, middenlijn en pionnen over de lengte van het veld, markeren de vier speelvelden. Publiek/supporters mogen zich niet tussen de velden ophouden. Graag ieders medewerking. Medewerking wordt ook gevraagd bij het plaatsen en opruimen van de (acht) doeltjes: vier doeltjes staan op veld 3 en de overige vier (nieuwe) goaltjes staan tussen veld 3 en hoofdveld opgesteld.

Klik hier voor de flyer