Unieke competitie in Meierijstad voor JO7

07-09-2017

De JO7 van Schijndel/DE WIT gaat met ingang van het seizoen 2017-2018 deelnemen aan een speciale competitie. Een primeur, omdat niet eerder een dergelijke competitie is georganiseerd binnen de gemeentegrenzen van een van de drie gemeenten die tezamen sinds 1 januari 2017 de nieuwe gemeente Meierijstad vormen.

Op initiatief van Blauw-Geel en Rhode wordt een competitie gespeeld, met een uit en thuiswedstrijd voor teams bestaande uit vier spelers tot 7 jaar. Deelnemende verenigingen zijn Rhode, Keldonk/Boerdonk, Schijndel/DE WIT, Nijnsel, SCMH, Boskant, VOW en Blauw Geel. In totaal nemen 12 teams deel; Schijndel/DE WIT zal met één team vertegenwoordigd zijn.

De wedstrijden worden gespeeld volgens de regels van de KNVB, maar de competitie wordt niet door de voetbalbond georganiseerd. In vergelijking met reguliere competities, wordt geen standenlijst opgemaakt. Samen spelen en spelplezier staan voorop; elk team is dus winnaar!!

Schijndel/DE WIT JO7 start op zaterdag 26 september a.s. met een thuiswedstrijd tegen SCMH 2. Aanvang van de thuiswedstrijden is 10.00 uur.

Voor het volledige programma klik hier