Spelregelbewijs KNVB Veldvoetbal

14-07-2017

Beste Spelers/Speelsters,

Enige tijd geleden is er via de website en leiders/trainers van enkele jeugdteams informatie verstrekt omtrent het verplichte spelregelbewijs van de KNVB voor junioren.

Na controle van de lijst van spelers die dit spelregelbewijs dienen te halen blijkt dat er nog spelers zijn die dit nog steeds niet hebben gehaald of nog niet begonnen zijn.

Indien dit spelregelbewijs niet voor 1 september gehaald wordt mag men inprincipe niet voetballen van de KNVB, hierop zit enkel een waarschuwingsschema van 3 wedstrijden waarbij men gewaarschuwd wordt op het wedstrijdformulier.

Na 3 wedstrijden kan de speler niet meer op het wedstrijdformulier gezet worden en mag deze dus niet meer voetballen tot hij/zij het spelregelbewijs heeft gehaald.

Indien je bezig ben met het halen van het spelregelbewijs en je niet verder komt of het niet lukt om te slagen, laat het je leider/trainer dan weten en vraag hun om hulp.

Namens het wedstrijdsecretariaat:

Roger Verwey.