Bedankt voor jullie inzet bij het KNVB toernooi!

15-06-2017
Voor het derde jaar op rij is succesvol! de “Dag der Kampioenen”, het finaleweekend van de jeugd KNVB beker van District Zuid 2, op ons sportpark gehouden. In samenwerking met de KNVB, die (assistent-)scheidrechters en de bekers levert, organiseert RKSV Schijndel/DE WIT dit evenement van 2 dagen. Dus we moesten een toernooitje organiseren…

Maar wel een toernooi waar 50 teams (waaronder onze eigenJO17-1) op af komen om samen met enkele duizenden supporters en toeschouwers en dat alles onder het wakende oog van de KNVB. Dit begint met het hebben van een top accommodatie die ook top onderhouden moet worden en gezien de diverse complimenten daarvoor was dat zeker het geval waarvoor dank aan alle accommodatie medewerkers die hier een heel jaar lang aan werken. De voorbereiding van het toernooi zelf start ook al in maart. Met behulp van vele vrijwilligers die zich voor een appel en een ei inzetten. Het zijn er teveel om hier allemaal op te noemen maar ik wil er toch een paar bij naam noemen. Christ den Ouden, Jan van Kasteren, Aaron van Kasteren en Jordy van Kasteren omdat deze 4, de week voorafgaand en t weekend zelf praktisch op ons sportpark woonden (Zijn ze überhaupt wel naar huis geweest of sliepen ze in de grote tent J !? ).

Maar ook zij hebben hulp gekregen van barmannen, barvrouwen, dj, tentenbouwers, elektriciens, podiumbouwers, bbq/grillmasters, horecamedewerkers, kantinemedewerkers, de supportersvereniging, lotenverkopers, toiletjuffrouwen, accommodatiemedewerkers, parkeerwachters, suppoosten, een boer, gastvrouwen, wedstrijd coördinatoren, omroeper, webmaster, de KNVB, public relations medewerker, financieel medewerker en tot slot de EHBO’ers.

Iedereen een oprechte “dank je wel”!! Hopelijk krijgen we volgend jaar weer de organisatie toegewezen en kunnen we weer rekenen op jullie steun. En mocht je nu denken ik kan volgend jaar ook wel wat doen in een van bovengenoemde rollen neem dan contact op met Jeanne van Heertum, die als coördinator vrijwilligers zaken aan onze club verbonden is (06-46143956).

Met vriendelijke groet,
Michael Smits