Afsluiting seizoen voor de jeugd groot succes

13-06-2017

De traditionele afsluiting van het seizoen voor de jeugd is wederom een groot succes geworden.

Onder prima weersomstandigheden streden op vier velden ouders en hun kinderen om de eer. Soms met een teleurstellend resultaat voor de spelers omdat hun ouders toch wisten te winnen. Maar veelal, met name bij de oudere jeugd, hadden de ouders hun handen vol, en moesten zij met regelmaat het onderspit delven. Dit alles voltrok zich in een gemoedelijke en vriendschappelijke sfeer.

Na de onderlinge wedstrijden tussen spelers en ouders vond op het hoofdveld de finale van de penaltybokaal plaats. Na een spannende nek aan nek race ging Rai Smits er met de eerste plaats van door en mag zich vanaf nu topschutter noemen. Uit handen van de winnaar van vorig seizoen, Sam van der Bruggen, ontving hij de penaltybokaal. De tweede, derde en vierde plaats gingen respectievelijk naar Joris van Vught, Siem Vervoort en Sven van den Hurk.

Aansluitend aan de spannende strijd om de penaltybokaal vond in de tent de prijsuitreiking plaats. Door de Supportersvereniging Schijndel (SVS) waren de medailles en de bekers beschikbaar gesteld. Uit handen van o.a. Ad van Helvoort en Elly van Thiel van de SVS kreeg elke deelnemer persoonlijk een medaille omgehangen. Tenslotte kon de enorme wisselbeker worden overhandigd aan Rai Smits: Rai van harte gefeliciteerd.

Na het huldigen van alle finalisten van de penaltybokaal, vond de trekking van de loterij plaats. Vermeldenswaardig is dat 75% van de uitgedeelde loten onder de jeugd is verkocht. Een knappe prestatie, waarbij we streven naar een nog beter resultaat in het komende seizoen.

Zoals gezegd, een zeer geslaagde avond. Een avond die mogelijk werd gemaakt door de medewerking van velen: keepers, scheidsrechters, stadionspeaker Carlo, medewerkers van accommodatiezaken en de kantine en de organisatoren van de penaltybokaal (Marcel van de Hurk, Erik Rooyakkers, Twan Gordijn). Allemaal ontzettend bedankt voor de medewerking.

Niet alleen deze avond, maar vele trainingsavonden, wedstrijddagen en activiteiten worden mogelijk gemaakt door zeer veel vrijwilligers, vertegenwoordigd in tal van werkgroepen en commissies. Daarom vanaf deze plaats dank aan

• Alle (hoofd)trainers, (sectie)leiders
  • Activiteitencommissies
  • Toernooicommissie, onder leiding van Marja Gordijn en Ben van Raaij
  • Wedstrijdsecretariaat (Roger Verweij) en wedstrijdcoördinatie (Carlo van de Burgt en Chris den Ouden)
  • Accommodatiebeheer, onder leiding van René van de Burgt
  • Kantinemedewerkers, onder leiding van Jan van Kasteren
  • Jeugdscheidsrechters, onder leiding van Steven Woudstra en Menno de Vroomen

Iedereen zeer bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid.

We wensen iedereen een mooie zomer en zien iedereen graag terug in het seizoen 2017-2018

Namens Voetbal Zaken

Sjef van Tartwijk