Voorbereiding seizoen 2017-2018 Schijndel/DE WIT 1 en 2

13-07-2017

De voorbereiding op het seizoen 2017-2018 is voor Schijndel/DE WIT  1 en 2 al enige tijd geleden gestart. Zo is een nieuwe hoofdtrainer, Henri van Alebeek, aangesteld, is hard gewerkt om de technische staf verder te complementeren en hebben vele gesprekken plaats gevonden binnen de club, zoals met spelers en het bestuur. Op dit moment zijn de selecties van Schijndel/DE WIT  1 en 2 compleet. Ook het oefenprogramma is vastgesteld.

Onder leiding van Henri van Alebeek wordt op vrijwillige basis op 27 juni a.s. gestart met conditie- en krachttrainingen op het multiveld. Deze trainingen vinden tot en met 3 augustus a.s. plaatst op elke dinsdag- en donderdagavond. Op dinsdag 8 augustus a.s. starten de reguliere trainingen. De eerste oefenwedstrijd van Schijndel/DE WIT 1 is op 15 augustus a.s. om 20.00 uur in Best tegen Best vooruit.

Voor het volledige overzicht van de voorbereidingen op het nieuwe seizoen Klik hier.

Namens Voetbal Zaken

Sjef van Tartwijk