Afsluiting jeugdseizoen

20-06-2016

De traditionele afsluiting van het seizoen voor de jeugd is wederom een groot succes geworden.

Onder prima weersomstandigheden streden op vier velden ouders en hun kinderen om de eer. Soms met een teleurstellend resultaat voor de spelers omdat hun ouders toch wisten te winnen. Maar veelal, met name bij de oudere jeugd, hadden de ouders hun handen vol, en moesten zij met regelmaat het onderspit delven. Dit alles voltrok zich in een gemoedelijke en vriendschappelijke sfeer.

Na de onderlinge wedstrijden tussen spelers en ouders vond op het hoofdveld de finale van de penaltybokaal plaats. De strijd om de 3 en 4e plaats ging tussen Rick van de Wit en Anouk Velthuis . Helaas trok Anouk aan het kortste eind en werd Rick 3e door de strafschoppen iets beter te nemen. De finale was een zeer spannende aangelegenheid. De finale ging tussen de winnaar van vorig jaar Roy Kastelijn en Sam van de Bruggen. Ondanks het grote leeftijdsverschil wist de veel jongere Sam deze onderlinge strijd te willen. Een knappe prestatie.

Aansluitend aan de spannende strijd om de penaltybokaal vond in de tent de prijsuitreiking plaats. Door de Supportersvereniging Schijndel (SVS) waren de medailles en de bekers beschikbaar gesteld. Uit handen van o.a. Ad van Helvoort en Elly van Thiel van de SVS kreeg elke deelnemer persoonlijk een medaille omgehangen. Tenslotte kon de enorme wisselbeker worden overhandigd aan Sam van der bruggen: Sam van harte gefeliciteerd.

Na het huldigen van alle finalisten van de penaltybokaal, vond de trekking van de loterij plaats. Vermeldenswaardig is dat 75% van de uitgedeelde loten onder de jeugd is verkocht. Een knappe prestatie, waarbij we streven naar nog een beter resultaat in het komende seizoen.

Zoals gezegd, een zeer geslaagde avond. Een avond die mogelijk werd gemaakt door de medewerking van velen: keepers, scheidsrechters, stadionspeaker Carlo, medewerkers van accommodatiezaken en de kantine en de organisatoren van de penaltybokaal en ouder-kind wedstrijden (Marcel van de Hurk, Erik Rooyakkers, Twan Gordijn en Thedor van Doorn). Allemaal ontzettend bedankt voor de medewerking.

Niet alleen deze avond, maar vele trainingsavonden, wedstrijddagen en activiteiten worden mogelijk gemaakt door zeer veel vrijwilligers, vertegenwoordigd in tal van werkgroepen en commissies. Daarom vanaf deze plaats dank aan:

Alle (hoofd)trainers, (sectie)leiders

Activiteitencommissies

Toernooicommissie, onder leiding van Marja Gordijn

Accommodatiebeheer, onder leiding van René van de Burgt

Kantinemedewerkers, onder leiding van Jan van Kasteren

Jeugdscheidsrechters, onder leiding van Steven Woudstra en Menno de Vroomen

De diverse sponsoren

Iedereen zeer bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid.

We wensen iedereen een mooie zomer en zien iedereen graag terug in het seizoen 2016-2017

Namens Voetbal Zaken

Sjef van Tartwijk