Verslag E-kamp

09-07-2019

Afgelopen weekend was het weer zover, het jaarlijkse E-kamp van onze club.

Na de afgelopen 2 jaar te hebben verbleven op ons eigen sportpark, had de commissie nu een geweldige locatie gevonden in Heeswijk-Dinther, bij Vakantieboerderij 't Zand.

Vrijdag werden alle kinderen 'afgeleverd' door hun ouders en kon na alle voorbereidingen en de geweldige aftrap op 12 april jl., het E-kamp echt beginnen.

Zoals elke editie had de commissie weer een vol programma gemaakt, maar was er tussen de activiteiten door volop gelegenheid om 'vrij te spelen'.

Uiteraard werd het grasveld goed benut, maar ook de aanwezige basket, het dam- en schaakspel en de tafeltennistafel waren favoriet.

Vast onderdeel van het E-kamp is de playbackshow. De teams hadden allemaal goed hun best gedaan, maar uiteindelijk was het de JO11-1 die er met de eerste prijs vandoor ging.

Nadat alle onderdelen waren afgehandeld was het team Duitsland die tot winnaar werd uitgeroepen.

Al met al weer een zeer geslaagd E-kamp en voor de commissie ook het laatste.

Zoals reeds eerder op de site is vermeld hebben wij aangegeven te gaan stoppen met de organisatie.

Een moeilijk besluit want we hebben het al die jaren met heel veel plezier en enthousiasme gedaan.

We hebben ondertussen al wat namen voorbij horen komen van vrijwilligers die het mogelijk over willen nemen en ik verzoek diegenen dan ook om even contact met mij op te nemen ( tel.nr. 06-40805468).

Mede namens Vannity, Miranda, Wendy en Richard, wil ik alle E-tjes van de afgelopen jaren, alsmede de trainers/leiders/begeleiders en stagiaires heel hartelijk bedanken voor alle mooie herinneringen!!

Groetjes,

Esther Korsten