Extra handjes nodig

06-07-2019

Accommodatie zaken: extra handjes gezocht, vele handen maken licht en plezierig werk!

Deze week is een start gemaakt met:

• Het sorteren van alle trainingsballen in de ballencontainers, verlies is minimaal!
  • Het klaarzetten van de wedstrijdkleding voor de diverse jeugd- en seniorenteams.

Trainingsballen worden ook gebruikt als intrapballen voor de wedstrijd. Mocht je als leider/trainer nog een netje met trainingsballen in bezit hebben, graag deze inleveren. Eventuele wedstrijdbroekjes, shirts en kousen die nog thuis liggen ook graag inleveren! Inleveren kan op de zaterdagen dat er geklust wordt, zie onderaan dit bericht

Komende weken wordt er op de club nog een en ander aan werk verzet in aanloop naar het nieuwe seizoen. We zijn nog op zoek naar extra handjes op:

• zaterdag 6 juli 9.00-12.00 uur
  • zaterdag 13 juli 9.00-12.00 uur
  • zaterdag 20 juli 9.00-12.00 uur

Heb je tijd/zin, we zien je graag, koffie/thee/frisdrank staat klaar!