Trainers geslaagd voor KNVB-cursus

06-06-2019

Op 20 februari jl. startte een groep van 23 trainers met de KNVB-pupillentrainerscursus. Naast trainers van Schijndel/DE WIT waren er ook cursisten van o.a. Avanti'31, Nieuwkuijk en Irene. Met maar liefst 11 deelnemers van Schijndel/DE WIT was onze vereniging zeer goed vertegenwoordigd. Belangrijk omdat de club het opleiden van trainers hoog in het vaandel heeft staan. Immers goed gekwalificeerde trainers zorgen voor een hoger niveau van onze jeugdopleiding en dat leidt weer tot betere spelers.

Tijdens de certificaatuitreiking, was duidelijk merkbaar dat de groep met plezier de acht bijeenkomsten onder leiding van KNVB-docent Rob Ernst had gevolgd. Plezier en genieten vormt niet alleen de basis om in de avonduren een cursus te volgen, maar zijn ook de belangrijkste ingrediënten van trainen, van voetballen. Dames en heren van harte gefeliciteerd!!!

De 11 Schijndel/DE WIT-trainers die een certificaat in ontvangst mochten nemen zijn:

Harold van Veghel

Teun Wordragen