Trimmers verslaan G-team met 3-4

06-06-2019

Trimmers verslaan G-team met 3-4.

Dinsdagavond 4 juni bij de afsluiting van het seizoen speelde zoals gebruikelijk de laatste jaren het G-team tegen de trimclub van Schijndel/DE WIT Weken van tevoren werd er al door het G-team reikhalzend uitgekeken naar deze beladen wedstrijd want die zou en moest gewonnen worden door hun. Dus afgelopen dinsdag was het zover en waren de messen geslepen. Het G-team kwam als beste uit de startblokken en binnen 10 minuten was de voorsprong al 2-0 door doelpunten van Stef en Roel. Doch de trimmers lieten dit niet zo maar gebeuren en de ruststand was dan ook snel 2-2.

Na de rust weer een veel sterker G-team en al spoedig werd het 3-2 door een doelpunt van Ties. De trimmers zetten er een tandje bij en kort daarna was de achterstand omgezet in een 3-4 voorsprong voor de trimmers. Het G-team gaf niet op maar de vele kansen die er kwamen konden niet omgezet worden in doelpunten zodat de trimmers na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter er met de winst vandoor gingen. Daarna mocht ieder op zijn beurt een penalty nemen en daar was het G-team het sterkste in mede dank zij het uitstekende werk van keepster Denise. Na afloop was er nog een kleine attentie van de trimmers aan het G-team en iedereen ging met een tevreden gevoel huiswaarts. Deze traditie hopen beide partijen in stand te kunnen houden en kunnen we terugzien op een geslaagde avond.