Succesvolle afsluiting seizoen voor de jeugd

05-06-2019

Onder uitstekende weersomstandigheden vond op 29 mei jl. de traditionele afsluiting van het voetbalseizoen van de jeugd plaats. Ook dit jaar weer in de vorm van kind-ouder voetbal en de finale van de penaltybokaal. Tussen de bedrijven door vond ook de trekking van de loterij ten bate van de jeugd plaats en werd het sponsorcontract met DE WIT Schijndel verlengd (voor beide items, zie elders op de website).

Na een spannende strijd wist Rick de Wit de felbegeerde penaltybokaal in de wacht te slepen. De uitslag van de vier beste strafschopnemers was:

1. Rick de Wit

2. Mik van de Westelaken

3. Gijs van Dinther

4. Guus Bouwmans

Het bestuur van Schijndel/DE WIT bedankt de organisatie voor deze fantastische avond: Caroline van den Hurk, Claudia Eijkemans, Twan Gordijn, Ton Gordijn, Eric Rooijakkers en Marcel van den Hurk.

Voor de meeste jeugdteams is met deze avond het seizoen ten einde gekomen. Sommige teams nemen nog deel aan diverse toernooien en de JO19-1 speelt voor promotie in de nacompetitie. Wij wensen iedereen hierbij veel plezier en succes.

Trots zijn we op de vele vrijwilligers die dit seizoen mogelijk hebben gemaakt: trainers, leiders, coördinatoren, adviseurs, het kantinepersoneel onder leiding van Jan van Kasteren, alle medewerkers van accommodatiezaken, de toernooicommissie, het wedstrijdsecretariaat, zowel voor competitie- als oefenwedstrijden, de wedstrijdcoördinatoren en de Supportersvereniging Schijndel. Allen dank voor jullie inzet. Voor straks een fijne vakantie en hopelijk zien we jullie ook in het seizoen 2019-2020 op en langs de velden.

Bestuur RKSV Schijndel/DE WIT