Roger Verwey: vrijwilliger van het jaar

12-05-2019

Tijdens de onlangs gehouden vrijwilligersavond werd Roger Verwey uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar.

Roger is een groot aantal jaren een vrijwilliger die het het vele werk binnen de club niet schuwt. Roger is bij de club begonnen als jeugdleider, jeugdtrainer en jeugdscheidsrechter. Nu is Roger assistent-scheidsrechter bij het tweede elftal, nadat hij dit eerder ook was voor het eerste elftal, webmaster én wedstrijdsecretaris voor de jeugdafdeling. Een vrijwilliger in hart en nieren. Iemand waar de club trots op is en die in aanwezigheid van zijn vrouw, 'd'n Knoeperd', sinds jaar en dag een tastbare bewijs voor de titel Vrijwilliger van het Jaar, als blijk van waardering mocht ontvangen.

Roger, proficiat en veel dank namens alle leden van RKSV Schijndel/DEWIT