Info Gids

Nieuwe Informatiegids Jeugd 2017-2018.

Veel relevante informatie over de jeugdafdeling is gebundeld in de Informatiegids. Deze Informatiegids wordt elk jaar actueel gemaakt en we zijn er dan ook in geslaagd om vroeg in het seizoen de nieuwe Informatiegids 2016-2017 te presenteren. De Informatiegids is van ‘onschatbare’ waarde voor spelers en ouders om informatie te krijgen ‘over wie wat doet’ binnen de vereniging en de huisregels die van toepassing zijn.

Met deze nieuwe Informatiegids willen we tevens de aandacht vestigen op de vele vrijwilligers die  dag in dag uit het voetballen mogelijk maken. Niet alleen trainers en leiders, maar ook de vele vrijwilligers die zorgdragen voor schone kleedlokalen, lijnen op de velden,  de juiste kleding en voldoende materialen, zoals ballen en hesjes. Op al deze vrijwilligers moeten we zuinig moeten zijn. Wat ook geldt voor de materialen en gebouwen. Laten we met respect omgaan met elkaar en de beschikbaar gestelde materialen!

Mocht de lezer in bovenstaande een uitdaging vinden om deel te nemen en een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van de accommodatie en de opleiding van de jeugd, meld je aan en doe mee!!! U kunt zich o.a. aanmelden via bestuur@rksvschijndel.nl

Namens Voetbal Zaken

Sjef van Tartwijk

Wilt je de gids lezen/printen? Klik dan hier