Schijndel/DE WIT
Schijndel/DE WIT
 

Schijndel/
DE WIT

Schijndel/DE WIT en DE WIT, kamperen, tuin en sport verlengen hun samenwerking met 3 jaar.

 

Schijndel/
DE WIT

Vrijwilligers bedankt.

Op 4 en 5 juni waren op ons sportcomplex de dag der kampioenen.

Zonder het harde werken van onze vrijwilligers waren deze dagen niet zo`n groot succes geweest.

##FULL_TEXT

Vrijwilligers bedankt.

Op 4 en 5 juni waren op ons sportcomplex de dag der kampioenen.

Zonder het harde werken van onze vrijwilligers waren deze dagen niet zo`n groot succes geweest.

Namens het bestuur van Schijndel wil ik de volgende personen hartelijk danken voor hun inzet bij de dag der kampioenen. Dankzij jouw medewerking hebben we een prachtig voetbal weekend gehad. Van alle deelnemers, van de KNVB en ook van de Zwaluwen Jeugdactie hebben we alleen maar complimenten gehad. Op het gevaar af dat we mensen vergeten wil ik toch de volgende personen bedanken.

Christ den Ouden, Jan van Kasteren, Frank Duray, Tiny van Stiphout, Hans Verhoeven, Roger Verwey, Leo van de Zanden, Jo van Erp, Arnold van Erp, Wil van Thiel, Martin van de Meijden, Rene van de Burgt, Henny van Eerd, Johnny Blummel, Tony Schouten, Carlo van den Burgt, Edwin van de Zanden, Thedor van Doorn, Frank Keemer, Pierre van Gogh, Eugenio van Dijk, Erik Smits, Ted de Visser, Jeanne van Heertum, Sonja van Kaathoven, Jacqueline Beijnen, Roos de Wit, Herman Ketelaars, Elly van Thiel, Ad van Helvoort, Wilhelmien den Ouden, Jo Speeks, Maurice de Hoop, Sven Kolk, Anton Schellekens, Jac van Beek, Simone van Doremalen, C1 Jeugd, Ans Kreemer, Marjola de Visser, Sharon Blom, Aron van Kasteren, Vannity Bolwerk, Jordy van Kasteren, Sem van Doorn, Isa van Doorn, Esmee van de Hurk, Esmee Broeren, Sam van Helvoirt, Margje Rooijakkers, Sijmen Pijnenburg, Johan van Rozendaal, Rene Kastelijn, Tim Kastelijn, Gijs van Doorn, Mike van de Sande, Michael Smits, Erwin van der Heijden, Vincent Oostenbruggen, Danny Heesakkers, Renata van den Heuvel, Mark Kusters, Joep Jans en Ben Vervoort.

Wij hopen bij een volgende gelegenheid weer gebruik te mogen maken van jullie inzet.

Peter van Esch

Schijndel/DE WIT verlengd sponsorcontract

Lees bericht1

Nieuwe website online

Lees bericht2

Eerste Keezavond groot succes

Lees bericht3
Trots van de maand

Vrijwilligers van Schijndel/DE WIT

Als eerste Trots van de maand is de gehele vrijwilligersgroep van de vereniging. Deze groep staat dag en nacht klaar om onze voetballers en voetbalsters te trainen, begeleiden en alle andere hand en span diensten die de vereniging draaiende houden...

Lees bericht

Vele handen maken licht werk

Schrijf je in voor een van onderstaande activiteiten en word "trots van de maand". Samen zorgen we voor een goede sfeer en leuke vereniging!

 

Schijndel/DE WIT verlengd sponsorcontract

Schijndel/DE WIT en DE WIT, kamperen, tuin en sport verlengen hun samenwerking met 3 jaar. Mark de Wit en...