Vrienden van Schijndel

Een nieuw initiatief is geboren. Wil jij ook onze club ondersteunen? Wordt dan ook lid van de "Vrienden van SCHIJNDEL".

Hoe werkt het?

Door een eenmalige inleg van 1.000,- euro voor maximaal 10 jaar behoor jij tot de "Vrienden van SCHIJNDEL". Je krijgt hiervoor 1 certificaat op naam en nummer. Tijdens een jaarlijkse bijeenkomst wordt 10% van de deelnemers uitgeloot die hun 1.000,- euro terug ontvangen. In ruil voor jouw inleg neem je 10 jaar lang gratis deel aan een avond waarbij een hapje en drankje zijn geregeld. Je blijft deelnemer ook al ben je uitgeloot. Met de "Vrienden van SCHIJNDEL" stimuleren we op allerlei manieren om de RKSV SCHIJNDEL tot een nog mooiere club te maken.

Zou mooi zijn als ook jij de club op de manier steunt en deel neemt aan dit initiatief. Het helpt onze club extra vooruit als jij ook zorgt voor minimaal 1 nieuw lid.

Gebruik dit inschrijfformulier om je aan te melden. Je kunt dit per email sturen naar vriendenvanschijndel@rksvschijndel.nl. Na betaling van de 1.000,- euro ontvangt de deelnemer een Certificaat van Deelname.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan even weten.

Jack Aalders, Peter van Esch, Ron Beekmans