Grard de Wit-Toernooi

Zaterdag 26 augustus 2017 vindt het vierde Grard de Wit-Toernooi plaats bij RKSV Schijndel/DE WIT

De besturen van Avanti’31, WEC en Schijndel/DE WIT hebben tijdens hun jaarlijkse bijeenkomst de datum van het Grard de Wit-toernooi vastgesteld: zaterdag 26 augustus 2017 (aanvangstijd wordt nog vastgesteld).

Het toernooi, dat voor de 4e achtereenvolgend keer wordt gehouden, vindt plaats bij onze vereniging op het Zuideinderpark.

Met het plannen van deze datum is rekening gehouden met de schoolvakantie, bouwvakvakantie, start competitie en start bekertoernooi. Ook is rekening gehouden met activiteiten die bij de verschillende verenigingen plaatsvinden.

Deelgenomen wordt door de volgende teams:

• Selectie 1e elftal
  • Dames
  • Veteranen(35+)
  • JO19-1 (A1)
  • JO17-1 (B1)
  • JO15-1 (C1)

Voorts is tijdens de derde helft van het overleg gesproken over een toernooi tussen de besturen, in de vorm van een nieuwe ontwikkeling in voetballand: walking-football.