Supportersvereniging

Bestuur supportersvereniging Schijndel.

Van links naar rechts: Gerard Steenbakkers, Herman Ketelaars, Ad van Helvoort, Elly van Thiel en Willy van Thiel.

De Doelstelling van de Supportersvereniging is het ondersteunen van de gehele voetbalvereniging RKSV Schijndel, met toch wel een speerpunt gericht op de jeugd.

Toch zijn we het eerste elftal nog niet vergeten, en rijden we elke competitie uitwedstrijd met een supportersbus.
Aan het begin van het seizoen wordt door ons een competitie kaartje uitgegeven, met daarop het gehele competitie programma van het eerste elftal en de andere clubs uit de 2e klasse.
Bij thuiswedstrijden van ons eerste elftal wordt door ons onder de tribune koffie, chocolademelk en thee verkocht.

De mascotte van de wedstrijd komende uit onze F-jeugd wordt voorzien van diverse attenties geschonken door de Supportersvereniging.

De supportersvereniging organiseert diverse activiteiten waardoor we de mogelijkheid hebben om teams te ondersteunen. Het Hometrainen met loterij is hiervan een goed voorbeeld.

Dit Hometrain wielerspektakel wordt komend jaar voor de 22e keer georganiseerd, en de opbrengsten hiervan vinden hun weg naar de jeugd.
Onder andere de complete F-jeugd gaat hiervan elk jaar op stap, de laatste jaren is dit Dippie Doe en De Hullies geweest.

Als lid steunt U onze aktiviteiten m.b.t. het vergroten van de mogelijkheden en het plezier voor jong en oud rondom onze voetbalvereniging.

Voor volledige leden van de Supportersvereniging is het busvervoer voor alle 13 competitie-uitwedstrijden van het 1e elftal gratis!!!! Misschien voor u een reden om lid te worden van de Supportersvereniging.

Jaarlijks organiseren wij een feestavond voor leden en genodigde, onder het genot van een drankje en een hapje worden hier diverse voetbalonderwerpen aangesneden.
Indien U volledig / AOW-WAO lid bent is deze avond voor U gratis en voor uw partner een bijdrage van 15,- Euro. Ook voor steunende leden is deze feestavond 10,- Euro en voor uw partner vragen wij een bijdrage van 15,- Euro.

Voor aanmelden leden of informatie over contributie kunt u contact opnemen met Herman Ketelaars, Kapelaan Schröderstraat 24, 5482 KB Schijndel, tel. 073-5476362 of 06-21477398.

Vervoersschema Supportersbus bij uitwedstrijden:

Datum Vereniging plaats Vertrektijd
02-10 RKVV Erp Erp Eigen vervoer
30-10 VV Heeswijk Heeswijk Eigen vervoer
06-11 EVVC Vinkel Eigen vervoer
27-11 Oirschot Vooruit Oirschot 12:40 uur
11-12 Best Vooruit Best 12:45 uur
05-02 Baardwijk Waalwijk 12:25 uur
19-02 BVV Den Bosch Eigen vervoer
19-03 Nieuw Woensel Eindhoven Eigen vervoer
09-04 WSC Waalwijk 12:25 uur
23-04 Rhode Sint Oedenrode Eigen vervoer
07-05 Prinses Irene Nistelrode Eigen vervoer

Beker en Inhaal dagen worden ter zijne tijd bekend gemaakt zodra de datum en vervoer bekend is.

Wilt u mee met de bus naar de uitwedstrijden en bent u lid van de supportersvereniging dan kunt u zich opgeven

bij Carlo v.d Burght tel: 06-51397812 tot donderdags 20:00 uur voor elke wedstrijd.

Bent u geen lid van de supportersvereniging maar wilt u toch mee met de bus dan kunt u donderdags voor elke wedstrijd

na 20:00 uur contact opnemen met Carlo v.d Burght om te vragen of er nog plek is in de bus.