Schijndel staat op de kaart!

Schijndel staat op de kaart in Nederland! In alle media wordt uitgebreid aandacht geschonken aan de topprestaties van RKSV Schijndel. Steeds vaker komt de vereniging in het nieuws: op televisie, in de verschillende (landelijke) weekbladen, dagbladen, internet etc, etc. Door alle aandacht heeft RKSV Schijndel zich ontwikkeld tot een uitstekend uithangbord voor uw onderneming. Via RKSV Schijndel brengt u uw organisatie dan ook onder de aandacht bij uw doelgroep en versterkt u bovendien uw positieve imago! Inmiddels heeft Schijndel een vaste plaats verworven aan de top van het amateurvoetbal. Het beleid is er op gericht om ook de komende jaren op het hoogste niveau te blijven voetballen. Dit gaat helaas niet vanzelf. Het kost veel tijd, energie én geld. Alleen met uw steun en die van vele andere ondernemers kunnen we dit realiseren. Uw investering in RKSV Schijndel betaalt zich in veelvoud terug! RKSV Schijndel heeft vele mogelijkheden om uw verbondenheid met de vereniging en de gemeenschap te tonen, uw maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven, uw imago te versterken of gewoon om de naamsbekendheid van uw onderneming te vergroten. Wij zien uit naar een prettige en succesvolle samenwerking! Sluit u nu als sponsor aan bij RKSV Schijndel en wordt een trotse afzender van topvoetbal in Schijndel. Met uw steun kunnen we er nog lang van genieten!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen onze werkgroep sponsorzaken die te bereiken is via sponsoring@rksvschijndel.nl.

HOOFDSPONSOR:

De Wit Schijndel
Kamperen, Tuin en Sport
Rooiseweg 22
5481 SJ Schijndel

Fassbender touringcars Bol Accountants Bavaria
Heerkens Electro Ons Brabant Net Toekomst Schoonmaakbedrijven BV
IT OK
Jansen Koeltechniek
Mobizon
SUEZ
VDN Automatisering

De Leden van de Business Club van RKSV Schijndel                                                                  De jeugdvrienden van RKSV Schijndel

• Ad v/d Heijden Autolease                                                                       Autoservice Abecco
  • Autobedrijf van der AA                                                                           Claassen uitvaart
  • Bavaria                                                                                                 Eerste Elftal
  • Bol Accountants                                                                                    Gert-Jan v/d Hurk
  • de Smaakfabriek                                                                                   Guns Autoschadebedrijf
  • De Wit Schijndel                                                                                    Rene v/d Brand
  • Fassbender Touringcars B.V.                                                                  Tweede Elftal
  • Heerkens Electro                                                                                   Zesde Elftal
  • ING bank
  • IT-Oke
  • Jansen Koeltechniek
  • Jeando borduurstudio
  • Makro groothandel
  • Mobizon mobliteit in zonne-energie
  • OnsBrabantNet
  • Rabobank
  • SUEZ
  • Staalbouw Hendriks B.V.
  • Toekomst Schoonmaakbedrijven BV
  • Toelsa Beheer BV
  • VDN automatisering

De club van 50 van RKSV Schijndel:

• Ad vd Hurk
  • Albert van de Ven